SAMENWERKENDE PSYCHOLOGEN EERSTE LIJN

Groenestraat 294 unit A 2.6
6531 JC  Nijmegen
Telefoon: 06-33104463
E-mail: algemeen@spelnijmegen.nl

WERKWIJZE

Ik bied individuele behandelingen aan voor volwassenen vanaf 18 jaar. De eerste twee gesprekken bestaan uit het inventariseren van uw klachten en het bespreken van uw hulpvraag en de doelen die u voor ogen heeft. Ook wordt u gevraagd enkele vragenlijsten in te vullen.
Passen uw klachten bij een behandeling in de GBGGZ (kortdurend; maximaal 12 gesprekken) en wilt u met mij doorgaan, dan bespreken we samen het behandelplan en gaan we van start met de behandeling.

Voor de samenstelling van het behandelplan kijk ik naar wat er bij u speelt en hoe ik u daarbij het beste kan helpen. Ik maak hierbij gebruik van bewezen effectieve methoden (evidence-based) uit de  Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapie (ACT), Mindfulness-Based Cognitieve therapie (MBCT) en schematherapie.       
Gebruikmakend van de methode die bij u past, help ik u graag bij het aanleren van nieuwe vaardigheden, zodat u anders kunt omgaan met uw gedachten en gevoelens én u de dingen kunt doen die u belangrijk vindt.

Het kan zijn dat uw klachten te complex zijn en een uitgebreidere behandeling nodig is dan mogelijk is in de GBGGZ. In dat geval zal ik dat met u bespreken en verwijs ik u terug naar uw huisarts voor een verwijzing naar de Gespecialiseerde GGZ.

In crisissituaties kunt u in de avond/nacht en in het weekend contact opnemen met de huisartsenpost regio Nijmegen op telefoonnummer; 0900-8880.


Development
Utilewebsites.nl